PESTKI DYNI W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 85 g - EKOFLORKA
ORGANIC PUMPKIN SEEDS IN BITTER CHOCOLATE GLUTEN FREE 85 g - EKOFLORKA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5904730791588
Masa netto (g)
85
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
36 szt
Waga brutto
0,09 kg
EKOFLORKA
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
pestki dyni* 63 %, czekolada gorzka* 36 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*), syrop ryżowy* (certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Masa kakaowa w czekoladzie minimum 70 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 2394 kJ /577 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 18 g
Sól: 0,04 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą).

UWAGA
Produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT: EKOFLORKA (krówki, pierniki, draże)
Kraj Producenta: Polska
Tworzywo op. jednostkowego: Folia

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.