SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu*, mąka kukurydziana*, częściowo odtłuszczony proszek z ORZECHÓW LASKOWYCH* 12,4 %, mąka z orzechów tygrysich*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przenieś się do serca natury z naszym chrupiącym pieczywem orzechowym, lekkim i pysznym, starannie wytworzonym przez Le Pain des Fleurs. Dzięki swojej konsystencji przypominającej ciasteczka i delikatnemu smakowi, idealnie nadaje się na pożywne śniadanie lub smaczną popołudniową przekąskę. Wegański, bezglutenowy i wyprodukowany we Francji, oferuje zdrową przyjemność w każdym kęsie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1654 kJ / 391 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,57 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 10,3 g
Sól: 0,54 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła.