SKŁADNIKI
jabłka 26 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne, cynamon.
OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minuty
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 697 kJ/165 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC