PŁATKI RÓŻY W CUKRZE 220 g - POLSKA RÓŻA
ROSE PETALS IN SUGAR 220 g - POLSKA RÓŻA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5902768174632
Masa netto (g)
220
Masa brutto (kg)
0,310
Objętość brutto (ml)
368
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,31 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

OPIS
Płatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki. Także dziś polecamy nasz wyrób tym wszystkim, którzy realizują swoją pasję kulinarną piekąc ciasta.
Bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1292 kJ/304 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 73 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.