PRODUKT SOJOWY NATURALNY BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 125 g - THE BRIDGE
ORGANIC NATURAL SOY YOGHURT GLUTEN-FREE 125 g - THE BRIDGE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8019428009269
Masa netto (g)
125
Masa brutto (kg)
0,150
Objętość brutto (ml)
374
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,15 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ekstrakt SOJOWY* (woda, obłuszczona SOJA* 9,5 %), żywe kultury bakterii (S.thermophilus, L.casei). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegańska alternatywa jogurtów. Nie chcemy, aby weganie czuli się w jakikolwiek sposób wykluczeni, dlatego oferujemy JOGURT wegański pochodzenia roślinnego.
Jesteśmy pewni, że każdy, kto spróbuje wegańskiego wariantu jogurtu dostrzeże niewątpliwe walory smakowe i po prostu zapragnie spróbować więcej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 200 kJ/48 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze max. 4°C
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy
KRAJ PRODUCENTA: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.