NOWOŚĆ
RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g - COCOA
ORGANIC RHUBARB IN CREAMY CHOCOLATE 70 g - COCOA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5902565216757
Masa netto (g)
70
Masa brutto (kg)
0,080
Objętość brutto (ml)
208
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
7 szt
Masa brutto (kg)
0,08 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
rabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) - zawartość masy kakaowej minimum 31 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze smakiem rabarbaru. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1612 kJ / 387 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 34 g
w tym poliole: 7,4 g
Błonnik: 17 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,15 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.