SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), szpinak* 28 %, woda, bułka karta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól, czosnek*, rukola* 0,5 %, gałka muszkatołowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Pierożki wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1047 kJ/249 kcal 
Tłuszcz: 8,7 g 
w tym kwasy nasycone: 3,8 g 
Węglowodany: 35 g 
w tym cukry: 1,9 g 
Białko: 6,3 g 
Sól: 0,94 g 
 
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.