SKŁADNIKI
syrop z agawy w proszku* 24 %, mąka ryżowa* 23 %, MLEKO w proszku*, olej rzepakowy*, mąka z ciecierzycy* 8,2 %, mus kokosowy* 2,4 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, olej kokosowy*, sól, olejek ze skórki cytryny* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Rożki waflowe na bazie mąki ryżowej i mąki z ciecierzycy z nadzieniem z kremu kokosowo - cytrynowym (50 %).
Na zewnątrz chrupiące, w środku kremowe! Nie zdziw się, gdy znikną w mgnieniu oka.
Produkt nie zawiera tłuszczu palmowego i został posłodzony syropem z agawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1982 kJ/474 kcal
Tłuszcz - 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany - 57 g
w tym cukry - 33 g
Błonnik - 2,7 g
Białko - 11 g
Sól - 0,54 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU I SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, spożyć bezpośrednio po otwarciu.