NOWOŚĆ
ROŻKI Z KREMEM MIGDAŁOWO - MALINOWYM BEZGLUTENOWE BIO 30 g - MOGLI
ORGANIC GLUTEN-FREE COOKIES WITH ALMOND AND RASPBERRY CREAM 30 g - MOGLI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4260311984772
Masa brutto (kg)
0,040
Objętość brutto (ml)
360
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,04 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
syrop z agawy w proszku* 25 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, mąka ryżowa* 22 %, olej rzepakowy*, mąka z ciecierzycy* 8,2 %, tłuszcz kakaowy*, mus MIGDAŁOWY* 2,5 %, maliny w proszku* 1 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, olej kokosowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Rożki waflowe na bazie mąki ryżowej i mąki z ciecierzycy z nadzieniem z kremu migdałowo - malinowym (50 %).
Na zewnątrz chrupiące, w środku kremowe! Nie zdziw się, gdy znikną w mgnieniu oka.
Produkt nie zawiera tłuszczu palmowego i został posłodzony syropem z agawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1884 kJ/450 kcal
Tłuszcz - 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 58 g
w tym cukry - 34 g
Błonnik - 2,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0,55 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU I SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, spożyć bezpośrednio po otwarciu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Austria
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.