SKŁADNIKI
syrop z agawy w proszku* 25 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, mąka ryżowa* 22 %, olej rzepakowy*, mąka z ciecierzycy* 8,2 %, tłuszcz kakaowy*, mus MIGDAŁOWY* 2,5 %, maliny w proszku* 1 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, olej kokosowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Rożki waflowe na bazie mąki ryżowej i mąki z ciecierzycy z nadzieniem z kremu migdałowo - malinowym (50 %).
Na zewnątrz chrupiące, w środku kremowe! Nie zdziw się, gdy znikną w mgnieniu oka.
Produkt nie zawiera tłuszczu palmowego i został posłodzony syropem z agawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1884 kJ/450 kcal
Tłuszcz - 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 58 g
w tym cukry - 34 g
Błonnik - 2,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0,55 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU I SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, spożyć bezpośrednio po otwarciu.