ŚLEDŹ ATLANTYCKI FILETY A'LA MATJAS W OLEJU 256 g - BETTER FISH
ATLANTIC FILLET HERRING 256 g - BETTER FISH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5903769980840
Masa netto (g)
256
Masa brutto (kg)
0,265
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,27 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
98 % filety ŚLEDZIOWE a la Matjas (filety ŚLEDZIOWE, sól, ocet spirytusowy, dekstroza, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), olej rzepakowy

OPIS
Pakowano w atmsferze ochronnej. Solone filety śledziowe w oleju rzepakowym.
Śledz atlantycki (Clupea harengus) złowiony w morzu za pomocą włoków (1) lub sieci okrążających i podrywek (2) w obszarze FAO 27 (Północno-Wschodni Ocean Atlantycki), podobszar połowu: Morze Północne (A), Morze Norweskie (B), Wody Islandii i Wyspy Owcze (C). Podobszar połowu oraz kategoria narzędzia połowowego wskazane w numerze partii po literze "L"

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 678 kJ/163 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 12 g
Sól: 5,73 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.