NOWOŚĆ
SOS PAPRYKOWY CHILI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - BYODO
ORGANIC GLUTEN-FREE CHILLI PEPPER SAUCE 250 ml - BYODO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4018462194003
Objętość netto (ml)
250
Masa brutto (kg)
0,476
Objętość brutto (ml)
674
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,48 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy* (45 %), surowy cukier trzcinowy*, papryka* (11 %), pomidory*, ocet brandy*, cebula*, skrobia kukurydziana*, sól kamienna, ocet jabłkowy*, chili* (0,29 %), substancja zagęszczająca: guma guar*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
To musi być miłość! Kiedy cudownie soczysty ekologiczny pieprz i ognista papryczka chili spotkały się, prawdopodobnie nie zdawały sobie sprawy, że są sobie przeznaczone. Nasz pikantny ekologiczny sos z papryczki chili jest tego najlepszym dowodem!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 412 kJ/97 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 18 g
Białko: 1,7 g
Sól: 2,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
Kategorie: Sosy \ inne sosy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.