TEMPEH NATURALNY BIO 500 g - MANUFAKTURA TEMPEH
ORGANIC NATURAL TEMPEH 500 g - MANUFAKTURA TEMPEH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5903766961781
Masa netto (g)
500
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
8 szt
Waga brutto
0,52 kg
MANUFAKTURA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
SOJA* ugotowana (99 %), woda, ocet jabłkowy*,kultury starterowe: Rhizopus oligosporus (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Fermentowany produkt z nasion SOI. Produkt gotowy do bezpośredniego spożycia. Wysoka zawartość białka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 692 kJ/165 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym cukry: < 0,3 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 18g
Sól: 0,01 g
Witamina B12: 0,5 ug [20 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)]

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ŁUBIN

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do 8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): MANUFAKTURA TEMPEH
KRAJ PRODUCENTA: Polska
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.