SKŁADNIKI
kapusta kiszona 22 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), cebula smażona 10 %, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, grzyby leśne 8,7 % (borowik, podgrzybek, maślak, koźlarz), skrobia tapiokowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, pieprz, błonniki roślinne.
OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów, barwników. Źródło błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek - gotować 3 minuty.
Patelnia - smażyć 4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 639 kJ/152 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 27,4 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2⁰C do +8⁰C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.