BATON "BLONDIE" BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 50 g - BATON WARSZAWSKI
GLUTEN-FREE ''BLONDIE'' BAR NO SUGAR ADDED 50 g - BATON WARSZAWSKI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906395341443
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,053
Objętość brutto (ml)
88
Jednostka miary
szt.
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt.
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
daktyle 15,2 %, biała czekolada bez dodatku cukru 11 % (tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku 25 %, substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015 %), odtłuszczone MLEKO w proszku 10 %, inulina, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy), mąka jaglana, wiórki kokosowe, mąka OWSIANA bezglutenowa, MIGDAŁY 10 %, siemię lniane złote, ksylitol (substancja słodząca), olej kokosowy, sól, wanilia.

OPIS
Baton na bazie bezcukrowej białej czekolady, MIGDAŁÓW i daktyli. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika.
To zbilansowana przekąska, którą możesz mieć zawsze przy sobie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1991 kJ/476 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 14 g
Błonnik: 11 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,4 g

INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać nasiona sezamu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.