SKŁADNIKI
mieszanka białek 28,4 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białka SERWATKOWEGO i MLEKA), biała polewa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), SERWATKA w proszku, odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], syrop glukozowo-fruktozowy, olej rzepakowy, oligofruktoza, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), substancja zagęszczająca: polidekstroza, odtłuszczone MLEKO w proszku, stabilizator: guma guar, emulgator: lecytyny (z SOI), aromaty, kwas: kwas cytrynowy.
OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1703 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 7,0 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 20 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 25 g
Sól: 0,28 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i orzeszki ziemne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.