NOWOŚĆ
BATON PROTEINOWY O SMAKU TRUSKAWKOWYM W BIAŁEJ POLEWIE BEZGLUTENOWY 50 g - MAXSPORT
GLUTEN-FREE STRAWBERRY FLAVOUR PROTEIN BAR IN WHITE COATING 50 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588009163688
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,054
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 28,2 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białka SERWATKOWEGO i białek MLEKA), biała polewa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], syrop glukozowo-fruktozowy, olej rzepakowy, żurawina suszona słodzona (żurawina 60 %, cukier, olej słonecznikowy), oligofruktoza (błonnik), płatki SOJOWE, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat truskawkowy, żywność barwiąca: sok z czerwonego buraka w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1774 kJ / 424 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 25 g
Sól: 0,26 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.