BATON Z ORZECHAMI LASKOWYMI W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWY BIO 30 g - ROOBAR
ORGANIC GLUTEN FREE CHOCOLATE COVERED HAZELNUT BAR 30 g - ROOBAR
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
3800233685442
Masa brutto (kg)
0,034
Objętość brutto (ml)
50
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
16 szt
Masa brutto (kg)
0,03 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
prażone ORZECHY LASKOWE* (33 %), syrop ryżowy*, czekolada* (18 %) [miazga kakaowa*, cukier kokosowy*, sproszkowany miąższ kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], mąka kokosowa*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2184 kJ/526 kcal
Tłuszcz - 37 g
w tym kwasy nasycone - 13 g
Węglowodany - 35 g
w tym cukry - 30
Błonnik - 9,5 g
Białko - 8,3
Sól - 0,04 g

UWAGI
Może zawierać pestki owoców, łupiny orzechów.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.