SKŁADNIKI
mięso wieprzowe* (boczek* bez kości, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 125 g surowca), sól, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza*, substancja konserwująca: azotyn sodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyrób pieczony, wieprzowy.
UWAGI
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej na platformie o +/- 20 %
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1507 kJ/364 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 19 g
Sól: 2,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C