SKŁADNIKI
mąka PSZENNA typ 550*, woda, kasza jaglana*, ziarno quinoa*, drożdże, siemię lniane brązowe*, siemię lniane złote*, nasiona słonecznika*, nasiona szałwi hiszpańskiej (Salvia hispanica)*, pestki dyni*, cukier trzcinowy*, sól morska, MASŁO*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Należy wyjąć bułki z opakowania i włożyć do piekarnika nagrzanego do 180°C na 10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1150 kJ /273 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 8,4 g
Sól: 1,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.