NOWOŚĆ
CHIPSY Z SOCZEWICY Z SOLĄ I PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 75 g - JOHN ALTMAN
ORGANIC GLUTEN-FREE LENTIL CHIPS WITH SALT AND PEPPER 75 g - JOHN ALTMAN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8721082004121
Masa netto (g)
75
Masa brutto (kg)
0,106
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,11 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z soczewicy* (38,1 %), olej słonecznikowy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, przyprawa z solą i pieprzem* (3,5 %) (mąka z ciecierzycy*, czarny pieprz* (0,9 %), sól morska (0,6 %), algi morskie*, olej słonecznikowy*), kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pozwól swoim kubkom smakowym zatańczyć z naszymi chipsami z soczewicy z solą i pieprzem. Tutaj otrzymujesz idealne połączenie soli i pieprzu, dzięki któremu każdy chrupiący kęs staje się ucztą. Dla odważnych smakoszy, którzy chcą spróbować czegoś wyjątkowego i sprawić, by każdy kęs był niezapomniany! Zawiera 30 % mniej tłuszczu od tradycyjnych chipsów ziemniaczanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1996 kJ/ 476 kcal
Tłuszcz - 21,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,57 g
Węglowodany - 57,8 g
w tym cukry - 0,6 g
Błonnik - 2,53 g
Białko - 12,5 g
Sól - 1,24 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i SELER.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.