SKŁADNIKI
białko (białko z pestek dyni, białko z grochu) 33 %, kukurydza, ryż brązowy, przyprawa o smaku tajskim (substancja słodząca: ksylitol, sól himalajska, czosnek, limonka w proszku, kolendra, papryka słodka, imbir, kurkuma, papryka chili, kminek, ekstrakt z drożdży, kardamon, pieprz czarny), olej rzepakowy, zielony groch, substancja słodząca: ksylitol, czarna soczewica, aromat limonki.
OPIS
Chrupiące i smakowite chipsy wysokoproteinowe o smaku TAJSKIM, wolno wypiekane z pełnych ziaren zbóż i warzyw strączkowych z dodatkiem białka dyni i grochu (33% BIAŁKA).
Zalety:
-tylko najlepsze zboża i warzywa
-pieczone powoli bez oleju, nie smażone
-bez konserwantów, bez GMO, bez glutaminianu
-bez barwników i oleju palmowego
-bez alergenów
-bez dodatku cukrów. zawiera naturalnie występujące cukry
-wysoka zawartość białka
-50 % mniej tłuszczu w porównaniu do smażonych chipsów ziemniaczanych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1915 kJ / 455 kcal
Tłuszcz: 14,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 46,3 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 33,4 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.