CIASTKA OWSIANO - CZEKOLADOWO - DYNIOWE BEZGLUTENOWE 220 g - NEW MOUNTAIN
GLUTEN-FREE OATMEAL-CHOCOLATE-PUMPKIN COOKIES 220 g - NEW MOUNTAIN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5905679882313
Masa netto (g)
220
Masa brutto (kg)
0,250
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
18 szt
Masa brutto (kg)
0,25 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mielone, płatki OWSIANE bezglutenowe, czekolada 15,7 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)], woda, pestki dyni 13,3 %, olej kokosowy, cukier, siemię lniane, sok z cytryny, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu)

OPIS
Bezglutenowe ciasteczka OWSIANE z wyjątkowym połączenie czekolady oraz pestek dyni. To niezwykła przekąska, której smak może stać się dla Ciebie zdrową uzależniającą przyjemnością.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1749 kJ/418 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,25 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SEZAM, MLEKO

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
TARGI BIO PLANET 2025: TARGI BIO PLANET
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.