CIASTKA OWSIANO - CZEKOLADOWO - DYNIOWE BEZGLUTENOWE 220 g - NEW MOUNTAIN
GLUTEN-FREE OATMEAL-CHOCOLATE-PUMPKIN COOKIES 220 g - NEW MOUNTAIN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5905679882313
Masa netto (g)
220
Masa brutto (kg)
0,250
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
18 szt
Masa brutto (kg)
0,25 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mielone, płatki OWSIANE bezglutenowe, czekolada 15,7 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)], woda, pestki dyni 13,3 %, olej kokosowy, cukier, siemię lniane, sok z cytryny, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu)

OPIS
Bezglutenowe ciasteczka OWSIANE z wyjątkowym połączenie czekolady oraz pestek dyni. To niezwykła przekąska, której smak może stać się dla Ciebie zdrową uzależniającą przyjemnością.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1749 kJ/418 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,25 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SEZAM, MLEKO

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.