NOWOŚĆ
CIASTO NA PIERNIKOWYM SPODZIE BEZGLUTENOWE 450 g - ZDROWA MICHA (NA ZAMÓWIENIE - PRODUKT SEZONOWY)
GLUTEN-FREE GINGERBREAD BASE CAKE 450 g - ZDROWA MICHA (NA ZAMÓWIENIE - PRODUKT SEZONOWY)
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906395970742
Masa netto (g)
450
Masa brutto (kg)
0,475
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
1 szt
Masa brutto (kg)
0,48 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
kasza jaglana, pierniczki, daktyle, olej kokosowy, napój ryżowy, gorzka czekolada, ORZECHY WŁOSKIE.

OPIS
Ciasto lekkie i wyraziste, o smaku piernika i czekolady.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1471 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 8,5 g
Białko: 5,8 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.