NOWOŚĆ
CZEKOLADA DESEROWA Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWA FAIR TRADE BIO 50 g - ALCE NERO
ORGANIC DARK CHOCOLATE WITH SEA SALT GLUTEN-FREE 50 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8009004811607
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,054
Objętość brutto (ml)
512
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
14 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
miazga kakaowa* (56 %), nierafinowany surowy cukier trzcinowy* (29 %), tłuszcz kakaowy*, sól morska (0,4 %), laski wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 70 %.

OPIS
Deserowa czekolada z dodatkiem kryształków morskiej soli - niecodzienne, zaskakujące połączenie smakowe dla zwolenników oryginalnych, wytrawnych słodyczy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2474 kJ/ 589 kcal
Tłuszcz: 45 g
w tym kwasy nasycone: 27 g
Węglowodany: 33 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 10 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,42 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, ORZECHY LASKOWE, ORZESZKI ZIEMNE, migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 16 - 18 °C, w suchym miejscu, z dala od obcych zapachów.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.