SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, surowe ziarno kakaowca* (5 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 75 %.
OPIS
Jak sprawić, by gorzka czekolada była jeszcze bardziej orzeźwiająca? Dodajemy śrutę z surowych ziaren kakaowca. Poznaj naturalne dobro Nikaragui. Nowe doświadczenie czekolady.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2381 kJ / 569 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 28 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY, ORZECHY LASKOWE, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE I NASIONA SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego