SKŁADNIKI
miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, MIGDAŁY (13 %). Masa kakaowa minimum 60 %.
OPIS
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1842 kJ/447 kcal
Tłuszcz: 43 g
w tym kwasy nasycone: 24 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 1,0 g
poliole: 35 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.