SKŁADNIKI
makaron konjac 54 % (woda, skrobia z tapioki, mąka konjac 4 %, marchew w proszku), granulat z grochu 5 % (izolat białka grochu, mąka z grochu), cebula czerwona 5 %, papryka czerwona 5 %, brokuły 5 %, sos Teriyaki 5 % (woda, SOJA, PSZENICA, sól, wino (zawiera DWUTLENEK SIARKI), cukier, woda, ocet spirytusowy, sól, ekstrakty z przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku), olej rzepakowy, woda, czosnek, sos SOJOWY jasny (woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA), imbir, ocet ryżowy, sos SOJOWY ciemny (woda, sól, barwnik: karmel, cukier, SOJA, mąka PSZENNA), mąka kukurydziana.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzać w 3 krokach - mikrofalówka 2 minuty
1.Usuń kartonowy rękaw. Nie przekłuwaj folii. Nie usuwaj czarnej taśmy.
2.Umieść tackę w kuchence mikrofalowej. Podgrzewaj na pełnej mocy (1000 W) przez 2 minuty. Usłyszysz gwiżdżący dźwięk. Nie przejmuj
się, to jest całkowicie normalne. Twój posiłek jest dokładnie i równomiernie podgrzewany.
3.Ostrożnie zdejmij folie, aby uniknąć poparzenia parą, zamieszaj i ciesz się smakiem.
Uwaga: Produkt będzie gorący po podgrzaniu.
Patelnia - 5 minut
Usuń kartonowy rękaw i folię. Podgrzewaj na średnim ogniu przez 4 - 5 minut, ciągłe mieszaj, aż posiłek będzie dokładnie podgrzany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 284 kJ / 67 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 8,2 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 4,2 g
Sól: 1,47 g
INFORMACJA ALERGENNA
Przygotowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się JĘCZMIEŃ, SELER, MLEKO, GORCZYCĘ, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć natychmiast. Jeśli opakowanie jest napuchnięte, nie należy go spożywać.