SKŁADNIKI
krem kokosowy* 51 %, woda, przecier z mango* 10 % (mango*, syrop z agawy*, sok winogronowy*, substancje zagęszczające: agar*, pektyny), stabilizator: pektyny; mąka z tapioki*, wegańskie kultury fermentacyjne. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
To wegański deser bez laktozy. Spróbuj go już dziś i delektuj się tropikalnym smakiem w zaciszu swojego domu!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 564 kJ / 135 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 9,1 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY i ORZECHY nerkowca.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.