NOWOŚĆ
JOGURT TERMOSTATOWY JAGODOWY BIO Z KOLAGENEM 140 g - YÖMLEKO
ORGANIC THERMOSTATIC BERRY YOGURT WITH COLLAGEN 140 g - YÖMLEKO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5905255640108
Masa netto (g)
140
Masa brutto (kg)
0,343
Objętość brutto (ml)
370
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
4 szt
Masa brutto (kg)
0,34 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
MLEKO*, wsad jagodowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 4,2 % w produkcie, woda, stabilizator: skrobia natywna*, substancja żelująca: pektyna; naturalny aromat jagodowy), hydrolizat kolagenu 1,4 %, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 98,4 % surowców pochodzi z rolnictwa ekologicznego.

OPIS
Pierwszy na polskim rynku - JOGURT jagodowy z kolagenem morskim! Kolagen jest włóknistym białkiem występującym we wszystkich tkankach ludzkiego ciała. Z wiekiem zapasy kolagenu stopniowo się wyczerpują, co prowadzi do pojawienia się pierwszych oznak starzenia. Jednym ze sposobów utrzymania poziomu kolagenu w organizmie jest przyswajanie go w formie suplementu!
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 354 kJ / 83 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.