NOWOŚĆ
KAWA ZIARNISTA ARABICA Z REISHI I ASHWAGANDHĄ BIO 350 g - ANI
ORGANIC ARABICA COFFEE BEANS WITH REISHI AND ASHWAGANDHA 350 g - ANI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588010334053
Masa netto (g)
350
Masa brutto (kg)
0,366
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
11 szt
Masa brutto (kg)
0,37 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
kawa ziarnista Arabica* 89,29 %, ekstrakt z grzyba Reishi* (Ganoderma lucidum) 5,355 %, ekstrakt z korzenia Ashwagandhy* (Withania somnifera) 5,355 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Suplement diety. Kawa arabica z ekstraktem z grzyba lakownica żółtawa (Ganoderma lucidum) i z ekstraktem z korzenia Ashwagandhy (Withania somnifera). Zapewnia bogaty, zrównoważony smak z subtelnymi nutami gorzkiej czekolady i orzechów włoskich.
Ashwagandha pomaga utrzymać sprawność fizyczną i umysłową w stanach osłabienia, wyczerpania, zmęczenia i utraty koncentracji.
Ashwagandha poprawia odporność organizmu na stres. Ułatwia zasypianie. Wspomaga uczenie się, pamięć i przypominanie. Pomaga w regeneracji po stresujących wydarzeniach. Pomaga utrzymać stabilność emocjonalną.
Lakownica żółtawa (reishi) wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego.
Opakowanie zawiera 50 sugerowanych porcji produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 
Zmielić 7 g kawy i zalać 200–300 ml gorącej wody (maks. 80°C). Pić 2–3 razy dziennie.

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Produkt nie powinien być spożywany przez dzieci, kobiety w ciąży i w trakcie laktacji. 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, z dala od mrozu i promieni słonecznych. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.