NOWOŚĆ
KREM GIANDUIA - ORZECHY LASKOWE I KAKAO BIO 200 g - SAN E BUN
ORGANIC HAZELNUT AND COCOA SPREAD 200 g - SAN E BUN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8057714261175
Masa netto (g)
200
Masa brutto (kg)
0,344
Objętość brutto (ml)
435
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
8 szt
Masa brutto (kg)
0,34 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ORZECHY LASKOWE* z Piemontu IGP 60 % cukier trzcinowy*, kakao w proszku* 10 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem Gianduia marki "San e Bun" to naturalny produkt bez konserwantów, łączący słodycz czekolady i ORZECHÓW LASKOWYCH w kremowej konsystencji.
Bezglutenowy, nadaje się również dla osób z nietolerancjami.
Idealny do deserów i przekąsek, wyróżnia się bogatym i niepowtarzalnym smakiem, wyśmienity dla osób poszukujących oryginalnego kremu najwyższej jakości.

Propozycja podania:
na śniadanie na tosty lub na sucharki
jako nadzienie do ciast i rogalików
do przygotowywania domowych ciasteczek

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2327 kJ/ 560 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Przed otwarciem należy sprawdzić, czy wieczko jest wklęśnięte. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.