KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BATON WARSZAWSKI
GLUTEN-FREE ALMOND SPREAD WITH VANILLA NO SUGAR ADDED 190 g - BATON WARSZAWSKI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906395341375
Masa netto (g)
190
Masa brutto (kg)
0,375
Objętość brutto (ml)
448
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,38 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
miąższ z kokosa, pasta MIGDAŁOWA (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola.

OPIS
Spróbuj pysznego i zdrowego kremu migdałowego o niskim indeksie glikemicznym.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika.
Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 5,2 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 21 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać NASIONA SEZAMU, ORZECHY laskowe.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.