KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BEZ DODATKU MLEKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
ORGANIC HAZELNUT CREAM WITH COCOA GLUTEN-FREE 250 g - NOCCIOLATA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8052575091336
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,447
Objętość brutto (ml)
479
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,45 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 19,5 %, olej słonecznikowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 11 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*); ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem wegański do smarowania z ekologicznych ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2273 kJ/545 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 53 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.