NOWOŚĆ
MĄKA Z CIECIERZYCY BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
ORGANIC CHICKPEA FLOUR GLUTEN-FREE 450 g - PROBIO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8595582418050
Masa netto (g)
450
Masa brutto (kg)
0,470
Objętość brutto (ml)
700
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,47 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z ciecierzycy.

OPIS
Nadaje się do zagęszczania, panierowania oraz przygotowania ciast, naleśników i racuchów.
Wysoka zawartość błonnika i białka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1448 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 17 g
Białko: 22 g
Sól: 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25°C

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.