MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
ORGANIC GLUTEN-FREE SORGHUM FLOUR 450 g - PROBIO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8595582418111
Masa netto (g)
450
Masa brutto (kg)
0,458
Objętość brutto (ml)
950
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,46 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.