MAKARON (2-JAJECZNY) WSTĄŻKA BIO 250 g - BIO PLANET
2-EGG PASTA RIBBON ORGANIC 250 g - BIO EUROPA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5902983782094
Masa netto (g)
250
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Waga brutto
0,29 kg
BIO
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 73 g
w tym cukry:  2,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Polska
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.