SKŁADNIKI
95 % zielona SOJA*, 5 % fasola mung*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
JUST TASTE – Be Different to synonim naturalnych i smacznych produktów. Nie idziemy na kompromisy przy wyborze składników! Nasz makaron z roślinami strączkowymi składa się tylko z jednego lub dwóch składników i nadaje kolor Twojemu talerzowi bez żadnych dodatków. Nasz makaron z roślinami strączkowymi zawiera o 80 % mniej węglowodanów, 3 razy więcej białka i prawie 10 razy więcej błonnika niż konwencjonalny makaron z PSZENICY durum. Po 4-5 minutach jest już ugotowany lub można go również usmażyć. Dodatkowy olej po ugotowaniu nie jest potrzebny. Można go również używać do sałatek makaronowych, ponieważ nie wysycha ani nie łamie się.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g 
Wartość energetyczna: 1360 kJ/ 325 kcal 
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 10,4 g
w tym cukry: 8,7 g
Błonnik: 26,5 g
Białko: 40,8 g
Sól: <0,01 g 
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu