NOWOŚĆ
MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I CIECIERZYCY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - JUST TASTE
ORGANIC GLUTEN-FREE SOY - CHICKPEA PROTEIN PASTA 250 g - JUST TASTE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4260651480644
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,350
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,35 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
85 % SOJA*, 15 % ciecierzyca*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
JUST TASTE – Be Different to naturalne i smaczne produkty. Nie idziemy na kompromisy przy wyborze składników! . Nasz makaron z roślinami strączkowymi składa się tylko z jednego lub dwóch składników i nadaje kolor Twojemu talerzowi bez żadnych dodatków. Nasz makaron z roślinami strączkowymi zawiera o 80 % mniej węglowodanów, 3 razy więcej białka i prawie 10 razy więcej błonnika niż konwencjonalny makaron z PSZENICY durum. Po 4-5 minutach jest już ugotowany lub można go również usmażyć. Dodatkowy olej po ugotowaniu nie jest potrzebny. Można go również używać do sałatek makaronowych, ponieważ nie wysycha ani nie łamie się.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1305 kJ/ 312 kcal
Tłuszcz: 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 11,1 g
w tym cukry: 8,4 g
Błonnik: 26,2 g
Białko: 41,1 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): JUST TASTE (makarony)
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Chiny
Kategorie: Makarony \ bezglutenowe

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.