NOWOŚĆ
MAKARON (SEMOLINOWY) CONCHIGLIE BIO 500 g - ALCE NERO
ORGANIC DURUM WHEAT SEMOLINA PASTA CONCHIGLIE 500 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8009004118638
Masa netto (g)
500
Masa brutto (kg)
0,540
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,54 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1478 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i GORCZYCĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.