MAKARON (SEMOLINOWY) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO
100% DURUM WHEAT SEMOLINA PASTA (WHITE) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8009004118645
PKWiU
10.73.11.0
Masa netto (g)
500
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Waga brutto
0,52 kg
ALCE
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1474 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.