MAKARON (SEMOLINOWY Z ALGAMI MORSKIMI) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g - BARTOLINI
ORGANIC PASTA (DURUM WITH SEA ALGAE) TAGLIATELLE 250 g - BARTOLINI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5901902002435
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,252
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,25 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum*), algi morskie* (spirulina) 3% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Idealny do dań z owoców morza i ryb.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 740 kJ/175 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać JAJA.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BARTOLINI (makarony)
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.