MAKARON (Z PŁASKURKI) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
ORGANIC EMMER PASTA FUSILLI 500 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8009004120129
Masa netto (g)
500
Masa brutto (kg)
0,540
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,54 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry – 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy
KRAJ PRODUCENTA: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.