MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g - BIO PLANET
PASTA (RYE WHOLE GRAIN) PENNE ORGANIC 400 g - BIO EUROPA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907738155802
Masa netto (g)
400
Masa brutto (kg)
0,420
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,42 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.