NOWOŚĆ
NAPÓJ JABŁKO - BORÓWKA - CYTRYNA - SZAŁWIA BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - SAN E BUN
ORGANIC APPLE DRINK WITH BLUEBERRY, LEMON AND SAGE NO SUGAR ADDED GLUTEN-FREE 200 ml - SAN E BUN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8057714260352
Objętość netto (ml)
200
Masa brutto (kg)
0,380
Objętość brutto (ml)
486
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
8 szt
Masa brutto (kg)
0,38 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
sok jabłkowy* 50 %, woda, borówka* 15 %, napar ze skórki cytryny* 2 %, sok z cytryny* 2 %, napar z szałwii* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Napój bez dodatku cukru i glutenu, wyprodukowany z najwyższej jakości składników ekologicznych, takich jak zioła, przyprawy i owoce, które słodzone delikatnym sokiem jabłkowym łączą się w harmonijnym uścisku. Wyśmienity do spożycia na zimno, aby orzeźwić letnie dni lub na ciepło w zimowe wieczory. Doskonały jako baza do koktajli lub jako zdrowy i smaczny aperitif.

Propozycja podania:
sery z dodatkiem owoców i kwiatów
niebieskie sery z MLEKA krowiego, koziego lub owczego
grillowane białe mięso
na śniadanie z ciastkiem z owocami leśnymi

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 151 kJ/ 36 kcal
Tłuszcz - <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 8,8 g
w tym cukry - 7,6 g
Białko - <0,5 g
Sól - <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Przed otwarciem należy sprawdzić, czy wieczko jest wklęśnięte. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): SAN E BUN (napoje, kremy)
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
Kategorie: Napoje \ inne napoje

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.