NOWOŚĆ
NAPÓJ JABŁKO - CZARNA PORZECZKA - KOPER WŁOSKI BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - SAN E BUN
ORGANIC APPLE DRINK WITH BLACK CURRANT AND FENNEL NO SUGAR ADDED GLUTEN-FREE 200 ml - SAN E BUN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8057714260345
Objętość netto (ml)
200
Masa brutto (kg)
0,380
Objętość brutto (ml)
486
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
8 szt
Masa brutto (kg)
0,38 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
sok jabłkowy* 71,62 %, czarna porzeczka* 18,2 %, woda, sok cytrynowy*, napar z nasion kopru włoskiego* 1,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Napój bez dodatku cukru i glutenu, wyprodukowany z najwyższej jakości składników ekologicznych, takich jak zioła, przyprawy i owoce, które słodzone delikatnym sokiem jabłkowym łączą się w harmonijnym uścisku. Wyśmienity do spożycia na zimno, aby orzeźwić letnie dni lub na ciepło w zimowe wieczory. Doskonały jako baza do koktajli lub jako zdrowy i smaczny aperitif.

Propozycja podania:
sery dojrzewające z MLEKA krowiego, koziego lub owczego
prosciutto crudo oraz melon
ryby słodkowodne pieczone lub grillowane
ciasta lub desery brzoskwiniowe

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 180 kJ/ 43 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 9,9 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła i bezpośredniego działania promieni słonecznych. Spożywać wyłącznie wtedy, gdy wieczko jest wklęśnięte. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): SAN E BUN (napoje, kremy)
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
Kategorie: Napoje \ inne napoje

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.