SKŁADNIKI oliwa z oliwek Biancolilla extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Oliwa z oliwek extra virgin jest wykonana przy użyciu jednej odmiany oliwek Biancolilla. Oliwa o jasnozielonej barwie z żółtymi refleksami. Doskonale łączy się z surowymi i gotowanymi warzywami, ziemniakami, zupami i grillowanymi rybami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 3478 kJ / 828 kcal Tłuszcz - 92 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14 g kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 68 g kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 9,2 g Węglowodany - 0 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0 g Białko - 0 g Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od źródeł światła i ciepła.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.