SKŁADNIKI oliwa z oliwek extra virgin*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 3700 kJ/888 kcal Tłuszcze: 100 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.