SKŁADNIKI
pasta pomidorowa* 25 %, papryka czerwona* 18 %, olej słonecznikowy*, kapusta biała*, woda, syrop z agawy*, ocet*, cebula*, ogórek konserwowy*, skrobia kukurydziana*, MLEKO w proszku*, GORCZYCA w proszku*, sól morska, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar*, pieprz czarny*, papryka*, bazylia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealna jako pasta do pieczywa. Może być bazą do pizzy, idealna do spaghetti czy innych makaronów, jako sos czy dodatek do zupy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 864 kJ/274 kcal
Tłuszcz: 16,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 28,6 g
w tym cukry: 24,1 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 2,9 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.