SKŁADNIKI
RYBY słodkowodne 48 %, warzywa (cebula, marchew, SELER, pietruszka), ryż gotowany, grzyby leśne 7 %, olej rzepakowy, MASŁO, sól, przyprawy.
OPIS
Pasztecik z RYB słodkowodnych z grzybami leśnymi.
Lokalny, bezglutenowy, domowa receptura, bez konserwantów.
Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 508 kJ / 121 kcal
Tłuszcz: 6,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 9,5 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.