SKŁADNIKI
krem kokosowy* 64 %, woda, stabilizator: pektyny; mąka z tapioki*, substancje zagęszczające: agar*, cytryniany wapnia; wegańskie kultury fermentacyjne. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ta wegańska alternatywa dla jogurtu z kokosa to idealny wybór na smakowity początek dnia lub przerwę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz: 11,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,9 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY i ORZECHY NERKOWCA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.